Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>
Re:Kde začít - 18. 09. 2008 19:51 no to nevím, jestli začínající aff zájemce Radek hledá letiště podle toho, jestli tam je celosezónní provoz. Každopádně nejsem si ani jist, zda-li v Klatovech jsou zrovna česky mluvící aff instruktoři,ale podle mě by měli být. Každopádně Kolín a Příbram ve výběru vhodné dropzony pro začátečníka zůstaly ve hře ,takže je z čeho vybírat
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Kde začít - 18. 09. 2008 20:18 Úplně nejlépe by se měl Radek myslím v Prostějově díky vynikajícímu osobnímu přístupu a kolektivu který se tam drží navzdory tandemové mašinérie,protože už tak tam dojíždí minimálně pět letošních nováčků z Prahy,kterým se tam očividně líbí...
Ale jak říkám,je z čeho vybírat
ale pro zajímavost:
www.falconair.cz
www.jumptandem.cz
Re:Kde začít - 18. 09. 2008 20:45 Tak vidíš, Radyme, jakej je o tebe zajem. Uplně mám strach, aby tě neroztrhli

Klatovy nedoporučuju, ceny jsou jiný než na ostatních Ceských dzs a jediný česky mluvící aff instruktor v dosahu jsem já. Já to ale v Klatovech neskáču, i když tam bydlím, jsem plně vytížen v Pb. V Kt to většinou skáče Thomas a Stefi. Petr už to léta neskákal a asi ani moc nechce.
Je pravda, co píše Mezzanine, Skyvan tu lítá jen dva měsíce v roce a z Cessny by aff bylo poněkud krkolomný.
Další argument proti, jsou ceny, který šly letos nahoru.

Jinak můžeš být v poho, nedostatkem nabídek netrpíš
Re:Kde začít - 19. 09. 2008 06:10 Ahoj,
je má domněnka,že po AFF musím skákat tam,kde je můj insruktor, správná?
Prostějov mám 290Km a no to jsem moc línej.
Nejraději bych Most nebo Kolín pokud budou dobré reference.
Nejlepší asi bude když vyrazím na kukačku,když se dělá AFF,zatím jsem viděl jen tandemy, a to je asi jiná atmosféra ,có?
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>